LOOPBAANCOACHES BREDA

Het team van Loopbaancoach Breda bestaat momenteel uit twee betrokken en bevlogen coaches; Wendy van Loon en Cynthia Jansen.

Wendy van Loon is eigenaar en coach binnen Loopbaancoach Breda

Wendy van Loon 

Wendy is oprichtster van Loopbaancoach Breda en tevens Register Loopbaanprofessional (NOLOC gecertificeerd). Inmiddels heeft zij ruim vijf jaar ervaring met uiteenlopende loopbaanvraagstukken en zingevingsvragen. Zij coacht graag hooggemotiveerde professionals die houden van diepgang én doorpakken.

Wendy besteedde veel aandacht aan mij als persoon en ‘m’n rugzak’ voordat we het over werk gingen hebben. Ze is voor mij een hele fijne gesprekspartner geweest. Ze is rustig, luistert goed, stelt goede vragen en gaf me overzichtelijk en herkenbaar terug wie ik ben en wat mij drijft. Ik heb hierdoor goed kunnen bepalen wat voor soort werk echt bij mij past. Ik heb inmiddels een passende baan gevonden en daar heeft Wendy een belangrijke rol in gehad. Ik beveel haar iedereen aan! 

Mark

Adviseur

Cynthia heeft ruime ervaring als loopbaanadviseur, loopbaantrainer en studiekeuzecoach

Cynthia Jansen

Cynthia heeft alweer 20 jaar ervaring als loopbaancoach, loopbaantrainer en studiekeuze adviseur. Zij kent (bijna) álle loopbaantools en technieken, maar werkt altijd met jou als persoon en jouw specifieke situatie. Cynthia is een kei in het ontwikkelen van zelfvertrouwen en het sturen op energiemanagement.

Ik kijk met een positieve blik en plezier terug op de coaching met Cynthia. Door de gestructureerde, doch vrije, methode met goede vragen heeft het me nieuwe inzichten van mijn talenten gegeven. Ook al wist ik misschien wel dat ik veel talenten had, zijn ze nu nog wat duidelijker geworden. Ik vond het heel fijn om met Cynthia samen te werken en ontdekken waar ik mijn energie uit haal. Het heeft me nieuwe energie gegeven om te gaan en staan voor wat ik wil.

Maxime

Onderzoeker

Wil je direct je kennismaking inplannen?

Vul graag ons aanvraagformulier in en dan nemen wij gauw contact met je op.