REVIEWS LOOPBAANCOACH BREDA

Trots op de ervaringen en groei van mijn klanten!

Tevreden klanten

Gemiddeld cijfer Professionaliteit van de coach

Gemiddeld cijfer Betrokkenheid van de coach

Gemiddeld cijfer Resultaat van de coaching

In veel branches heb ik inmiddels ervaringen opgedaan. Denk aan Onderwijs, Zorg, Toerisme, Techniek, Logisitiek, Creatieve industrie, Financiële sector, Defensie, Pharmaceutische industrie, Sociaal-Maatschappelijke dienstverlening en Marketing | Communicatie.

Lees over de klantervaringen met Loopbaancoach Breda

Wendy is meer dan een loopbaancoach. Ze geeft je op een laagdrempelige en ontspannen manier inzichten in jezelf wat uiteindelijk ertoe leidt dat je daarnaast ook de antwoorden krijgt (zelf geeft) op het onderdeel loopbaan.

Ze is lekker concreet. Heeft zinvolle oefeningen en stelt de juiste vragen.

Mij heeft het weer doen ontdekken én accepteren wat belangrijk voor mij is, waar ik energie van krijg, op verlies en waarom. En daarnaast heb ik binnen een half jaar de baan gevonden waar ik heel blij van word!”

Birgit, 36 jaar

Marketeer

Rust, vertrouwen en persoonlijk zijn de woorden die in me opkomen wanneer ik aan Wendy denk. Ik kwam bij Wendy terecht met het doel om meer grip en focus op mijn loopbaan te krijgen. Na een aantal sessies bereikten we dit en nog veel meer. Ik werd elke sessie opnieuw geïnspireerd om het beste uit mezelf te halen en het traject heeft me inzichten gegeven voor nu en in de toekomst. Wendy geeft je de ruimte om jezelf bloot te geven zonder daarover te oordelen en daagt je uit om kritisch naar jezelf te kijken. Een bijzonder, persoonlijk en leerzaam traject waardoor ik de regie over mijn loopbaan terug heb genomen, ik beter weet wat ik wil en inzicht heb in de route die ik moet bewandelen om dit te bereiken. Bedankt hiervoor Wendy!

Rosanne, 28 jaar

Van Intercedent naar Onderzoeker

Ik kwam bij Wendy terecht omdat ik twijfelde of mijn huidige baan nog wel goed bij me paste. Al tijdens het eerste gesprek kwam ik tot confronterende inzichten. Later leerde ik dankzij het huiswerk wat ik kreeg en de vragen die zij stelde dat ik enkele talenten had waar ik zelf niet zo snel of misschien zelfs helemaal nooit achter was gekomen. Dankzij de persoonlijke benadering van Wendy weet ik nu veel meer over mezelf, mijn talenten, maar ook over mijn sterke en zwakke punten en hoe ik daar aan kan werken. Het is een heel inspirerend proces geweest wat ik iedereen kan aanraden die twijfels heeft m.b.t. zijn/haar carrière. Maar ook qua persoonlijke ontwikkeling is het zeer zeker de moeite waard!

Stefan, 38 jaar

Logistiek medewerker

Wendy is een hele fijne sparringpartner en coach. Ze stelt op een respectvolle manier confronterende vragen die mij aan het denken hebben gezet. Door onze gesprekken durf ik mijn talenten meer uit te dragen. Ze heeft me geholpen met het verwoorden van dingen die ik onbewust wist maar nog moest ontdekken.

Laurie, 32 jaar

HR adviseur

In mijn zoektocht naar een nieuwe job in een lastige tijd op een lastige leeftijd heeft Wendy mij in een waardevol en zeer prettig traject inzicht gegeven in mijn kracht en kwaliteiten en me er bovenal in doen geloven!

Ans, 62 jaar

Beschikbaar als Maatschappelijk Werkster

Ik vond het best spannend om naar een loopbaancoach toe te gaan. Wat kan ik verwachten? En is het niet gek hulp van een coach te vragen? Achteraf ben ik erg blij dat ik hulp heb gezocht bij Wendy. Zij heeft mij geholpen om met meer afstand naar mijn loopbaan ‘probleem’ te kunnen kijken, het in een breder perspectief te zien. Hierdoor kon ik meer rationeel naar mijn probleem kijken. Door het stellen van de juiste vragen zet zij je aan om in oplossingen te denken. Ik vind het fijn dat Wendy echt de tijd neemt voor de gesprekken, oprecht betrokken is, geduldig luistert en goede adviezen geeft (maar deze nooit opdringt). De opdrachten kon ik op een creatieve manier invullen, daardoor waren deze erg leuk voor mij om te doen. Tegelijkertijd leverden de verschillende opdrachten mij veel inzichten op. Meerdere keren was ik echt stomverbaasd welke, achteraf zo kloppende, uitkomsten deze opdrachten hadden. De loopbaan coaching heeft mij opgeleverd dat ik nu minder onrust ervaar omtrent mijn loopbaan. Ik ben begonnen aan een hele leuke cursus en heb verschillende veranderingen in mijn huidige werk aangebracht. Ik weet nu beter wat voor mij belangrijk is. Hierdoor neem ik meer initiatief in deze richting en plan ik meer tijd voor de dingen waar ik energie van krijg. Dankjewel Wendy “
Tip: Je kunt vragen aan je werkgever of deze de kosten voor loopbaan coaching wil vergoeden. Dit was iets waarvan ik dacht dat een werkgever dat niet zou doen. Ook vond ik het spannend om te bespreken. Maar achteraf ben ik erg blij dat ik op mijn werk de loopbaan coaching bespreekbaar heb gemaakt en zelfs de kosten vergoed heb gekregen vanuit mijn werk.

Iris, 25 jaar

Fysiotherapeute

Wendy is een toegankelijk en kritische coach die me goed heeft geholpen in mijn zoektocht naar een nieuwe job. Tuurlijk moet ik het uiteindelijk zelf doen, maar ze stelt goede verdiepende vragen die me aan het nadenken zetten. Kortom, wat mij betreft een topper!

Ralf, 46 jaar

Financieringsspecialist

Het loopbaancoach traject dat ik bij Wendy heb gehad heb ik als zeer prettig en waardevol ervaren. Al vanaf het eerste kennismakingsgesprek heb ik mij op mijn gemak gevoeld. Wendy is fijn persoon, erg betrokken en stelt de juiste vragen. De gesprekken en opdrachten hebben mij veel inzicht gegeven in mijzelf als persoon. Het traject van Wendy is gestructureerd, wat mij houvast heeft gegeven. Maar niks staat vast, want Wendy bekijkt ieder moment samen met jou wat er nodig is / wat je nodig hebt. Het positieve is, dat ik dit traject heb mogen afsluiten, met het nieuws dat ik een nieuwe uitdaging aan ga! Bedankt Wendy!

Myrte, 25 jaar

Van Verpleegkundige naar Informatieadviseur

Je voelt je snel op je gemak bij Wendy, ze luistert goed en pikt bij de opdrachten snel de opvallende zaken eruit. Ze laat je veel zelf aan het woord ook en de opdrachten waren erg nuttig. Je moet flink aan de slag zelf, maar daardoor bereik je ook resultaat.

Het traject bij Wendy biedt vooral veel inzicht en was in mijn geval met name goed om de boel weer eens op te frissen, zodat je met een nieuwe blik weer verder kunt kijken naar de toekomst. Haar rustige en prettige manier van coachen is daarnaast erg fijn.

Maarten, 33 jaar

Marketeer

Ik was al een paar maanden over mijn loopbaan na aan het denken, maar kwam geen stap vooruit. Ik bleef in kringetjes nadenken. Tijd voor een loopbaancoach! Iemand met een frisse blik die mij kan helpen inzicht te krijgen in welke functies er allemaal zijn en welke aansluiten bij mijn achtergrond. In het kennismakingsgesprek werd al snel duidelijk dat jij zo niet werkt: als ik bij jou een coachingstraject zou starten, zouden we ons vooral gaan bezighouden met wat mij nou écht voldoening geeft, wat ik mis in mijn huidige baan en wat ik in een andere baan zoek. Andere insteek dus! Achteraf ben ik heel blij dat jouw aanpak anders was dan waar ik eigenlijk naar op zoek was. Dankzij onze gesprekken en oefeningen heb ik nu namelijk inzicht in wat mij écht voldoening geeft. En daar draait het eigenlijk om! En omdat dat nu duidelijk is, zie ik ook duidelijker in wat ik mis bij mijn huidige functie en waar ik naar op zoek ben in een volgende functie. Ik heb genoten van onze gesprekken. Jouw altijd positieve en enthousiaste houding moedigde mij aan om over dingen na te denken die volgens mij niet konden. Jouw feedback heeft me ook geholpen bij het voorbereiden van mijn sollicitaties.

Maaike, 30 jaar

Onderzoeker

Ik heb de samenwerking met Wendy als erg prettig ervaren. Ze geeft erg goed aan wat er in welke stap gaat gebeuren, zodat je een duidelijk idee hebt van de opbouw. De werkwijze die Wendy hanteert, ben ik nog nooit eerder tegengekomen en daardoor heb ik met een heel andere invalshoek kunnen kijken naar mijzelf, mijn wensen en doelen. Doordat Wendy heel erg betrokken is als persoon, voor alles open staat en goed luistert, kan zij zeer scherpe vragen stellen. Voor mij was dit de perfecte manier om uit te zoeken wat ik nu precies wil. Mijn eindresultaat? Ik begin aan een masterprogramma aan de Universiteit van Tilburg, in combinatie met een baan die past bij mij als persoon, maar ook bij mijn zakelijke ambities.

Fabienne, 23 jaar

Finance Professional

Wendy luistert, neemt de tijd en filtert de juiste aandachtspunten eruit. Ook stemt zij het traject af op de persoon. Ze creëert een rustige en fijne ‘werk’- omgeving en heeft mij enorm geholpen om opzoek te gaan naar mijzelf zodat ik de juiste handvatten kreeg om opzoek te gaan naar het werk dat bij mij past en ik leuk vind.

Anneloes, 30 jaar

Operations Manager

Reacties en resultaten Loopbaancoaching

BENIEUWD NAAR MIJN WERKWIJZE?

Er zijn verschillende manieren om met mij samen te werken.

WIL JE KENNISMAKEN?

Vraag een gratis adviesgesprek aan en dan ontmoet ik je snel!