AANBOD LOOPBAANCOACH BREDA

Masterclass ‘Ontdek je ideale baan’

In één dagdeel inzicht in je belangrijkste drijfveren, kwaliteiten en interesses. Inclusief het werken met de Beroepenschatkist; al jouw beroeps- en branchevoorkeuren op één A4. Snel, leuk en ontzettend waardevol. Perfect voor studenten en (young) professionals.

Online coachprogramma

~ UNDER CONSTRUCTION ~
Coach jezelf in 6 stappen naar de baan die op je lijf geschreven is! Direct starten, op je eigen tempo en plek. 6 inspirerende modules met in totaal 24 heldere stappen, vele krachtige werkvormen, opdrachten en vragen.

1-op-1 loopbaancoaching

Voor jou alleen. En op jouw tempo. Om een flinke wending te geven aan je loopbaan. Jezelf onder de loep te nemen. Je verlangens te vergroten en je lefspieren te versterken. Zodat jij durft te doen wat je raakt. En werk kunt maken van wat je het liefste doet.

GRATIS LOOPBAANCOACHING

Loopbaancoach Breda biedt gratis loopbaanadvi

STAP-ontwikkeladvies

Het STAP ontwikkeladvies is gericht op mensen die doorgaans weinig bijscholen of minder scholingsmogelijkheden hebben. Vaak praktische geschoolden met een een afgeronde opleiding van maximaal mbo-2 komen in aanmerking voor gratis coaching.

A+O fonds Rijksambtenaren

Coaching voor Rijksambtenaren

Het gratis loopbaanadvies (één maal per vijf jaar) helpt je om jouw plek te (her)vinden op de arbeidsmarkt. Dat kan bij de rijksoverheid zijn of daarbuiten, maar in elk geval een plek die past bij jouw kwaliteiten, drijfveren en ambities.

De coaching van Wendy heb ik zeer positief ervaren. Ze luistert goed naar wat je wilt, biedt de juiste opdrachten aan die bij je passen als persoon, maar laat je wel zelf het werk doen. Uiteindelijk is het jouw eigen proces. Haar steun en positiviteit heeft mij geholpen meer zelfvertrouwen te krijgen in mijzelf en mijn loopbaan! Daarom zou ik iedereen zo’n coach als Wendy gunnen.

Carolien

Content creator

Wil je er achter komen wat het beste bij je past?

In alle gevallen ben je van harte welkom om gratis en vrijblijvend met mij kennis te maken. Zowel online als offline. Tot snel!