AANBOD LOOPBAANCOACH BREDA

Masterclass ‘Ontdek je ideale baan’

In één dagdeel inzicht in je belangrijkste drijfveren, kwaliteiten en interesses. Inclusief het werken met de Beroepenschatkist; al jouw beroeps- en branchevoorkeuren op één A4. Snel, leuk en ontzettend waardevol. Perfect voor studenten en (young) professionals.

Online coachprogramma

Coach jezelf in 6 stappen naar de baan die op je lijf geschreven is! Direct starten, op je eigen tempo en plek. 6 maanden toegang tot de academie. 6 inspirerende werkboeken met in totaal 24 heldere stappen, vele krachtige werkvormen, opdrachten en vragen.

Deskundige begeleiding

Voor jou alleen. En op jouw tempo. Om een flinke wending te geven aan je loopbaan. Jezelf onder de loep te nemen. Je verlangens te vergroten en je lefspieren te versterken. Zodat jij durft te doen wat je raakt. En werk kunt maken van wat je het liefste doet.

De coaching van Wendy heb ik zeer positief ervaren. Ze luistert goed naar wat je wilt, biedt de juiste opdrachten aan die bij je passen als persoon, maar laat je wel zelf het werk doen. Uiteindelijk is het jouw eigen proces. Haar steun en positiviteit heeft mij geholpen meer zelfvertrouwen te krijgen in mijzelf en mijn loopbaan! Daarom zou ik iedereen zo’n coach als Wendy gunnen.

Carolien

Content creator

Wil je er achter komen wat het beste bij je past?

In alle gevallen ben je van harte welkom om gratis en vrijblijvend met mij kennis te maken. Zowel online als offline. Tot snel!