REGELING LOOPBAANADVIES
Voor Rijksambtenaren

Loopbaancoach Breda biedt gratis loopbaanadvies voor lager opgeleiden (NL leert door)

Betekenisvol werk, nu en in de toekomst

Op 22 december 2022 is de Regeling Loopbaanadvies verlengd. Ook in 2023 kun je als Rijksambtenaar subsidie aanvragen voor een vertrouwelijke loopbaanscan. 

De uitgangspunten:

  • Als rijksmedewerker heb je het recht om eenmaal per vijf jaar een vertrouwelijke loopbaanscan te doen.
  • Je kunt hiervoor subsidie aanvragen van maximaal € 1.500 (exclusief BTW) via het A+O fonds Rijk.
  • Het loopbaanadvies helpt je om een plek te vinden op de arbeidsmarkt die past bij je kwaliteiten. Of dat nu bij je huidige werkgever is, of daarbuiten. Wij stemmen samen de inhoud van het traject af. Jij bepaalt wat je met het advies doet.
  • Je komt in aanmerking voor de subsidie als je valt onder de sector Rijk en de afgelopen drie jaar onafgebroken in dienst van het Rijk bent geweest.
  • Als Register Loopbaanprofessional ben ik bevoegd om jou hierbij te ondersteunen.

    Wendy van Loon is Register Loopbaanprofessional bij NOLOC

EERDERE ERVARINGEN

Ik werkte reeds samen met medewerkers van de Belastingdienst, Ministeries en Dienst Justitiële Inrichtingen.

“Ik haalde geen voldoening meer uit mijn werk. Ik wilde graag iets anders, maar ik wist niet goed wat ik dan wilde. Ik wilde met de coaching van Wendy erachter komen waar ik nu echt gelukkig van wordt en erachter komen welk soort werk echt bij mij zou passen en mijn kwaliteiten goed tot uiting komen. Ik heb deze doelstelling volledig behaald. Zonder de coaching van Wendy was ik niet gekomen tot daar waar ik nu sta. Ze heeft mij een gelukkiger mens gemaakt met haar coaching. Mijn successen? Dat ik door de coaching van Wendy heb ingezien wat mijn kwaliteiten zijn, waar ik energie van krijg, wat mij gelukkig maakt en een goed gevoel geeft en helder heb gekregen in wat voor omgeving ik mezelf wil begeven om het beste in mezelf naar boven te halen.”  

Marsha

Als je iemand zoekt die jou mag begeleiden bij jouw loopbaan-ontwikkeling dan moet je bij Wendy zijn. Wendy is een mooi en getalenteerd persoon die echt aandacht voor jou heeft. Ze laat dit zien door onder andere aandachtig naar jouw verhaal te luisteren, want jouw verhaal doet er toe. Haar manier van coachen heeft ervoor gezorgd dat ik me begrepen, serieus en op mijn gemak voelde. Voor mij belangrijke elementen om mezelf open te kunnen stellen en te leren.

Ik heb gekozen voor dit traject omdat ik niet alleen helder wilde krijgen wat mijn drijfveren en kwaliteiten zijn maar ik wilde die drijfveren en kwaliteiten ook leren “voelen”. Daarnaast had ik meer duidelijkheid en richting nodig voor mijn volgende loopbaanstap.

Kortom ik kan met trots zeggen dat ik blij ben dat ik dit traject ben aangegaan en ik zou iedereen zo een traject gunnen. Ook al zit je voor je gevoel helemaal op je plek.

Lieke

Ik heb Wendy leren kennen als een kundige, bescheiden, ontspannen coach die vanuit haar creativiteit met humor met je meedenkt om antwoord te vinden op je vraag. Zij spiegelt en vraagt door en laat je zelf nadenken. Mede door (vrijblijvende) opdrachten heb ik meer inzicht gekregen in mijn vraagstuk en ervaar ik veel meer energie waardoor ik weer zelf verder kan!

Nortina

MEER INFO?

Check of je in aanmerking komt voor de subidie via A+O Fonds Rijk. Vraag daarna een kennismaking aan en ontdek de mogelijkheden.

KENNISMAKEN?

Graag licht ik toe welke stappen we kunnen zetten om meer inzicht te krijgen in jouw talenten en wat jou energie geeft.