OVER CYNTHIA

Coach bij Loopbaancoach Breda

Mijn eigen loopbaanverhaal

Wat leuk dat je mij beter wilt leren kennen! Mijn naam is Cynthia (1978) en ik woon samen met mijn man en zoon (2009) in Hoeven. Voor mij staat onze reis als mens volledig in het teken van intuïtief en bewust leven, voelen, (h)erkennen, loslaten en groeien. Het is de rode draad die loopt door mijn eigen loopbaanverhaal. Van betekenis zijn voor anderen met een juiste balans tussen werken én genieten van het leven, is voor mij ontzettend belangrijk. Toch is dit nog een hele ontdekkingsreis geweest.

Revalideren en weer door 

In 2009 veranderde mijn hele leven toen onze zoon werd geboren. Ondanks de dankbaarheid die ik voelde, moest ik enorm wennen aan deze grote veranderingen. Zes maanden later kwam ik als gevolg van een auto ongeluk lange tijd thuis te zitten. Na een intensieve periode van revalidatie voor NAH wilde ik de draad weer “gewoon” oppakken. Het re-integreren in verschillende HR functies ging samen met de nodige ups en downs. In 2011 werd ik aangenomen als Loopbaancoach & Beroepskeuze adviseur bij een groot ROC, waar ik tevens trainingen gaf gericht op faalangst, assertiviteit en weerbaarheid. Maar mijn gezondheidsproblemen werden steeds serieuzer en in 2019 kwam ik voor de tweede keer met een burn- out thuis te zitten. Het was tijd om te kiezen voor mezelf en écht mijn hart te gaan volgen.

Ervaren loopbaancoach in bedrijfsleven en onderwijs

Mijn specialisaties

Ik heb veel ervaring opgedaan met loopbaancoaching, studiekeuzecoaching, systemische coaching en familieopstellingen. Mijn kennis over hoogsensitiviteit, autisme, faalangst, afwijzingsgevoeligheid, burn-out en bore-out neem ik mee in onze gesprekken. Vanuit mijn eigen reis begeleid ik jou intuïtief, ook op de energetische laag. Zodat je niet alleen richting, maar ook rust en energie terugvindt!

Systemische loopbaancoaching via Loopbaancoach Breda brengt je echt verder

Je eigen droombaan creëren

Sinds 2020 combineer ik mijn passie, jarenlange werkervaring en kennis als zelfstandig ondernemer binnen mijn eigen praktijk. Ik werk vanuit mijn fijne werkruimte in Hoeven, waar ik jou met plezier ontvang.

Onze loopbaanreis samen staat volledig in het teken van jezelf echt leren kennen, ervaren wat jou energie geeft én waar jij werkelijk gelukkig van wordt. Door middel van systemisch werk brengen we samen in beeld wat er speelt bij jou en wat je nodig hebt. Jij gaat ontdekken waar bepaalde patronen zijn ontstaan, maar ook inzien hoe deze doorwerken in je werk en relatie(s). Tijdens mijn eigen loopbaanreis heb ik ervaren hoe belangrijk het is om regelmatig in te checken bij jezelf en te luisteren naar je lichaam. Dit is de fundering voor ons traject samen, waarbij jouw verhaal ons vertrekpunt is!


Wil jij ook graag jouw volgende stap onderzoeken? 

Ik begeleid je stap voor stap en met veel plezier naar jouw vervolgstap, in studie en/of werk! 


(Online) kopje thee of koffie?

Wanneer we gaan samenwerken is het fijn om een klik te hebben. Vraag hieronder je gratis kennismaking aan.